Process Engineer Aanhangwagens

Hapert, salarisindicatie: € 2500 - 3000, 32-40 uur per week, MBO/HBO

Dit ga je doen

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van de process engineer, is dat het proces de klantvraag efficiënt volgt, zowel op de productmix als wel op de gevraagde aantallen. Dit zonder dat de levertijden gaan oplopen bij de geplande groei en/of bij pieken in de afzet.

Als process engineer werk je in teamverband mee aan het borgen van de productkwaliteit in de processen en systemen. Je herkent en adviseert relevante product- en procesverbeteringen en bent in staat deze te onderbouwen.

Daarnaast werk je in teamverband, eventueel samen met externe partners, mee aan het toekomstbestendig maken en verdergaand automatiseren en digitaliseren van de productieprocessen. Je bent een team speler, weet wat nodig is, creëert draagvlak, maakt verbinding en weet de kracht van je collega’s op het juiste moment mee in te zetten in verbeterprojecten.

Momenteel bestaat het team uit vier medewerkers, bestaande uit: product engineers, configuratiemanagement/calculatie medewerker en homologatie specialist. Je rapporteert aan de operations manager en werkt in teamverband ook nauw samen met Supply Chain. In de begin periode zal er voldoende tijd geïnvesteerd worden om je kennis van onze producten en processen zo snel mogelijk op niveau te krijgen.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, verkregen door studie (technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) of relevante werkervaring.
 • Je hebt al enige ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een productiebedrijf.
 • QRM/Lean technieken zitten in je gereedschapskist
 • Je bent een zelfstarter, teamplayer en doortastend.
 • Tevens ben je oplossingsgericht en communicatief vaardig.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Basiskennis 3-D modelleren is een pré.

Dit bieden wij jou

Bij HAPERT Aanhangwagens vinden we onze mensen net zo belangrijk als onze producten. Samen met zo'n 100 collega's werken we hard aan de beste aanhangwagens van Europa! Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor gezelligheid. In onze platte organisatiestructuur is iedereen even belangrijk. We doen het tenslotte samen! Meedenken over innovaties en verbeteringen wordt enorm gestimuleerd en gewaardeerd. Als medewerker van het HAPERT team ben je erg betrokken bij het product, proces en het bedrijf en willen we het werken op ‘eilandjes’ zoveel mogelijk bespreken.

Ons aanbod:

 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek.
 • Startsalaris tussen € 3.000,- en € 4.500,-, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen plus 13 adv dagen.
 • Pensioenregeling.
 • Starten met een jaarcontract, bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Volop doorgroeimogelijkheden aanwezig.
 • Regelmatig gezellige uitjes én het allerleukste personeelsfeest van de Kempen.
 • Elke eerste dinsdag van de maand een lekkere appelflap, maandelijks een vrijdagmiddag borrel en bij goed weer regelmatig ijsjes!
Direct Solliciteren
 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter