Indigo Autotransporter

De robuuste autotransporter: stabiel en betrouwbaar

Voor het transport van auto’s en machines is de HAPERT Indigo autotransporter dé oplossing. Want als hardwerkende vakman bent u natuurlijk altijd op zoek naar het beste materiaal. Door het robuuste en kwalitatief hoogwaardige materiaal, is de autotransporter van HAPERT betrouwbaar en stabiel. Kwaliteiten die een autotransporter volgens ons moet hebben en die u verdient. Onze autotransporter is leverbaar als kantelbare en niet-kantelbare aanhangwagen. Verder is de autotransporter standaard uitgerust met een Multiplex vloer. Hierbij kunt u kiezen voor een ondergrond van staalplaat of aluminium tranenplaat, of HAR-profielen voor de beste antislipwerking.   

Uw Indigo samenstellen
Indigo HF 2 autotransporter

NIEUW: DE INDIGO HF 2 AUTOTRANSPORTER

De ultieme autotransporter

Nieuw in het assortiment bij Hapert: de gebruiksvriendelijke Indigo HF 2. Deze aanhangwagen is speciaal ontworpen voor het transport van allerlei soorten en maten auto’s. De Indigo autotransporter is eenvoudig en praktisch in gebruik en gemaakt van de beste materialen. Wat maakt deze nieuwe aanhanger zo bijzonder?

  • Door de afgeschuinde achterzijde met een oprijhoek van minder dan 11 graden en twee lange aluminium oprijbalken (250cm lang) is het gemakkelijk en veilig om uw auto op de autotransporter te rijden

  • Leverbaar in drie afmetingen: 405 x 201 cm, 455 x 201 cm en 505 x 221 cm

  • Leverbaar in verschillende bruto laadvermogens: 2000, 2700, 3000 of 3500 kg

  • Standaard uitgerust met een sterke en verstelbare lier met liersteun

  • Een vaste Combi Protect Rail en TÜV goedgekeurde bindbeugels waardoor u de auto veilig kunt vervoeren

Kortom: de ultieme autotransporter waarop u volledig kunt vertrouwen.

EEN ROBUUSTE AUTOTRANSPORTER

De autotransporter van HAPERT staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuustheid. De duurzame Indigo-serie kan tegen een stootje. De autotransporter, standaard uitgerust met een volledig gelast, stalen, volblad verzinkt chassis is stevig en voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. De geremde versie van de autotransporter is daarnaast voorzien van een geschroefde V-dissel. Voor het optimale gebruiksgemak is de Indigo autotransporter standaard uitgerust met een flexibel en degelijk opklapbaar steunwiel. Om ruimte uit te sparen en carrosserie-stijfheid van de autotransporter te optimaliseren is het mogelijk om de oprijbalken onder de vloer van het niet kantelbare model te plaatsen. Een efficiënte autotransporter dus.

Uw Indigo samenstellen

HAPERT AUTOTRANSPORTER: DE ZEKERHEID VAN KWALITEIT

Staat u op het punt om een autotransporter te kopen? Bij HAPERT kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijzen. Door uitsluitend de beste materialen te gebruiken, zijn wij ervan overtuigd dat u de beste autotransporter koopt. Door altijd op zoek te zijn naar innovaties en in gesprek te gaan met gebruikers, komen wij tot de beste aanhangwagens voor professioneel gebruik. Wij zijn er trots op als u naar volle tevredenheid met een autotransporter van HAPERT werkt. Hier hoort dan ook wel de garantie bij dat wij het beste materiaal voor u beschikbaar stellen. 

EXTRA GARANTIE OP UW AUTOTRANSPORTER

Bij HAPERT geloven wij dat duurzaamheid niet een wens, maar een eis is. Om te garanderen dat de autransporter van HAPERT voldoet aan duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksplezier, kunt u bij ons na registratie rekenen op 10 jaar garantie op het chassis. Daarnaast bieden wij 1 jaar extra fabrieksgarantie.

EEN AUTOTRANSPORTER OP MAAT

Natuurlijk is niet iedere klus hetzelfde. En het komt voor dat u op sommige dagen andere transporten doet dan andere. Daarom is het handig om te kunnen rekenen op de flexibele mogelijkheden van HAPERT. Om dé optimale autotransporter voor u samen te stellen staan onze Qualified & Supporting Dealers elke dag voor u klaar. Samen zorgen wij ervoor dat u met de autotransporter kunt werken die u verdient. Die autotransporter, die komt er wel!

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.