REGISTREER EN ONTVANG 10 JAAR GARANTIE OP HET CHASSIS + 1 JAAR EXTRA FABRIEKSGARANTIE!

Bij HAPERT nemen wij alleen genoegen met de allerbeste kwaliteit. Daarom worden al onze aanhangwagens standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar. Wij bieden u sinds 1 januari 2020 zelfs de mogelijkheid om de garantie te verlengen. Het enige wat u hoeft te doen is met ons een garantieovereenkomst aangaan. Dat kunt u eenvoudig door te registreren via onderstaand formulier. Met de verlengde garantie gaat u elke dag zorgeloos op weg met uw HAPERT aanhangwagen.

10 jaar chassis garantie Hapert

NA AANHANGWAGEN REGISTRATIE: 10 JAAR GARANTIE OP HET CHASSIS + 1 JAAR EXTRA FABRIEKSGARANTIE

Om in aanmerking te komen voor 10 jaar garantie op het chassis + een fabrieksgarantie van 2 jaar, moet u eerst online registreren dat uw HAPERT aanhangwagen in nieuwstaat verkeert en vrij is van gebreken, dat de werking uitgebreid is uitgelegd en dat u de bijbehorende Gebruikershandleiding heeft ontvangen. Tevens dient u de voorwaarden van de garantieovereenkomst te accepteren. Voor het verlengen van de garantie heeft HAPERT verder een aantal gegevens van u nodig. Naast het invullen van uw zakelijke of persoonlijke gegevens, vragen wij u om bij uw aanhangwagen registratie aan te geven bij welke HAPERT-dealer u de aankoop heeft gedaan en wat het chassisnummer van uw aanhangwagen is.

Controleer of alle gegevens correct zijn, voordat u het formulier voor het registreren van uw aanhangwagen verstuurt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een eventuele afhandeling van uw garantieclaim zo efficiënt mogelijk verloopt.

Registratie dient plaats te vinden binnen 5 werkdagen na aflevering / registratie van de aanhangwagen

HAPERT GARANTIECERTIFICAAT

Heeft u alle benodigde gegevens ingevuld en het registratieformulier verzonden, dan sturen wij vervolgens een activatiemail naar het opgegeven e-mailadres. Volg de stappen in de mail om de registratie te voltooien. Na afronding ontvangt u van ons het garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op het chassis + 2 jaar fabrieksgarantie. Let op: alleen als u het certificaat van ons ontvangt, is de garantie met succes verlengd.

VOORWAARDEN GARANTIE

Als u het garantiecertificaat van ons heeft ontvangen is uw aanhangwagen succesvol aangemeld voor de 10 jaar garantie op het chassis + 1 jaar extra fabrieksgarantie. Belangrijk is dat u elk jaar een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij uw HAPERT-dealer. Alleen dan blijft de garantie geldig. Na elke onderhoudsbeurt registreert de HAPERT-dealer dit in ons systeem, zodat uw garantie geldig blijft. Bekijk onze GARANTIEBEPALINGEN voor alle voorwaarden.

REGISTREER DIRECT UW AANHANGWAGEN

Of u nu ondernemer of particulier bent, u wilt elke dag volledig kunnen vertrouwen op de veiligheid van uw aanhangwagen. Wacht daarom niet langer en verleng de garantie vandaag nog door uw HAPERT aanhangwagen hieronder te registreren. Wel zo veilig toch?

REGISTREREN

Persoonlijke informatie

Gekocht bij

Overige informatie
 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter