Info

HANDLEIDINGEN, BROCHURES EN FLYERS

Alle gebruikershandleidingen van HAPERT

Bent u op zoek naar een gebruikershandleiding voor uw HAPERT aanhangwagen? Op deze pagina vindt u digitale handleidingen, brochures, flyers en technische gegevens van al onze modellen. Kies het gewenste product hieronder en download de documentatie.

Kunt u het gewenste product niet vinden?

Staat de door u gezochte handleiding of brochure er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Gebruikershandleiding

Hieronder vindt u de gebruikershandleiding van onze aanhangwagens. 

Gebruikershandleiding 2020

Uw vraag
 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.