Contact

Neem contact met ons op

Algemene vragen

Heeft u een vraag en staat deze niet tussen de veelgestelde vragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en stel uw vraag. Wij streven ernaar uw vraag of informatieverzoek binnen enkele werkdagen te beantwoorden.

Technische vragen en persoonlijk advies

Heeft u een technische vraag of wilt u persoonlijk advies inwinnen? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw HAPERT dealer. Onze dealers staan dag in, dag uit voor u klaar om al uw technische vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Uw gegevens

*verplichte velden

Type informatieverzoek

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter