Vertrouwen. Dat moet je verdienen,
door de sterkste te zijn

Beleef ons verhaal

Vertrouwen. Dat moet je verdienen, door de sterkste te zijn. Al sinds 1966 doen wij waar we in geloven. Met vaardige handen en hart voor de zaak bouwen we betrouwbare aanhangers, voor iedere klus.

Niet alleen de sterkste,
maar ook de slimste

Een innovatieve aanpak met onze blik op de toekomst én onze eindgebruikers. Met een uitgebreid assortiment duurzame aanhangwagens, bieden wij dé transportoplossing voor zakelijk en particulier gebruik.

Waar staan onze aanhangers voor?

  • De sterkste in het vak
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Vertrouwen en betrouwbaarheid
  • Innovatie met de blik op morgen
  • Expertise door jarenlange ervaring
Bekijk ons assortiment

Stel jouw aanhanger zelf samen

Er is altijd een passende aanhanger volledig toegespitst op jouw specifieke transportbehoefte. Ontdek onze verschillende modellen open aanhangers, transport aanhangers, kipper aanhangers, gesloten aanhangers en onze kleine aanhangers. Robuuste aanhangers die door hun kwaliteit lang mee gaan en gemaakt zijn om jouw werk makkelijker te maken.

Bekijk onze Azure, Indigo, Cobalt, Sapphire en Amigo aanhangwagens of stel gemakkelijk jouw HAPERT aanhanger samen in de online configurator. Kies je favoriete model en verschillende extra opties en accessoires. Jij bepaalt de afmetingen, gewichtsklassen en uitvoeringen. Dat is pas maatwerk!

HAPERT GARANTIECERTIFICAAT 10 JAAR CHASSIS GARANTIE

Bij HAPERT krijg je 10 jaar chassis garantie op je aanhangwagen. Waarom? Omdat wij geloven in wat we doen. We kennen de markt, onze klanten en de materialen. Vanaf de gebruikte grondstoffen tot het moment dat de aanhanger de weg opgaat, staat bij ons kwaliteit bovenaan. 

Wat de uitdaging ook is, met een betrouwbare HAPERT aanhangwagen kun je alles aan. 

10 jaar chassis garantie Hapert
 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter