Hapert

WERKEN BIJ HAPERT

HAPERT is marktleider, toonaangevend en staat al 50 jaar garant voor de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Altijd met het oog op de gebruiker; veeleisende ondernemers én particulieren. Wij bieden de transportoplossing die duurzaam, robuust en betrouwbaar is, waarop iedereen volledig kan vertrouwen. Dankzij onze beproefde lastechnologie garanderen wij dan ook een lange levensduur van onze producten. Duurzaamheid staat bij Hapert dan ook hoog in het vaandel.

HAPERT innoveert voortdurend. Van de basisuitvoeringen in ons productprogramma tot de uitgebreide opties en accessoires; onze modellen zijn altijd doordacht, innovatief en sluiten naadloos aan bij de wensen van onze klanten. Daarnaast zijn we continue bezig met de circulariteit van onze aanhangwagens, onderdelen en materialen.

  • Werken bij de marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangwagens
  • Je mag meewerken aan het assembleren van de sterkste aanhangwagens die er zijn!
  • Regelmatig gezellige uitjes (én het allerleukste personeelsfeest van de Kempen)
  • Werknemerstevredenheid staat bij HAPERT hoog in het vaandel
  • Goede arbeidsvoorwaarden!

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter