AZURE PLATEAUWAGEN

Een stabiele en betrouwbare plateauwagen

Een plateauwagen kopen? De plateauwagens van HAPERT zijn inzetbaar voor tal van toepassingen en daarom voor menig ondernemer het belangrijkste gereedschap. De plateauwagens zijn wendbaar, robuust en betrouwbaar voor het transport van veel materialen. Binnen de Azure-serie heb je de keuze uit verschillende modellen plateau aanhangwagens. Zoek je een model met een lage laadvloer en de wielen naast de wagen? Kies dan voor de Azure L serie. Wil je een plateau aanhanger met hogere laadvloer en neerklapbare zijwanden, dan is de Azure H serie geschikt. Kies voor de plateauwagen enkelasser, plateauwagen dubbelasser of plateauwagen 3 asser. 

Uw Azure samenstellen

PLATEAU AANHANGWAGEN CONFIGURATOR

Stel zelf jouw plateauwagen samen, geheel naar wens. In onze configurator selecteer je jouw favoriete model plateauwagen en kies je de gewenste afmetingen, het bruto laadvermogen en eventuele extra opties en accessoires. Onze plateau aanhangwagen modellen zijn verkrijgbaar als:

- PLATEAUWAGEN ENKELASSER

Deze plateauwagen is een aanhangwagen met één as. Dit model aanhanger is ideaal voor het vervoeren van lichte tot middelzware ladingen (max. 1800 kg). Daarnaast heeft deze plateauwagen enkelasser minder weerstand waardoor je deze gemakkelijk verplaatst.

- PLATEAUWAGEN TANDEMASSER

Deze plateauwagen tandemasser heeft twee, evenwijdig achter elkaar liggende assen, waardoor de aanhanger goed bestuurbaar is. De tandemassers hebben meer laadvermogen dan de enkelasser en kunnen maximaal 3500 kg laden.

- PLATEAUWAGEN 3 ASSER

Dankzij de drie assen van deze plateauwagen is het gewicht beter verdeeld, waardoor deze extra stabiliteit geeft. De plateauwagen 3 asser heeft erg veel laadvermogen waardoor deze voor iedere klus geschikt is!  

DE BESTE KWALITEIT PLATEAU AANHANGWAGENS

De Azure plateau aanhangers zijn inzetbaar om verschillende ladingen te vervoeren. Bij HAPERT vinden wij het belangrijk om aanhangwagens te leveren van goede kwaliteit en optimaal gebruikersgemak. Om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren, vinden wij het belangrijk om telkens te innoveren.

De plateauwagens van HAPERT zijn standaard uitgerust met de meest geavanceerde hulpmiddelen en materialen. Zo zijn alle Azure modellen voorzien van TÜV-goedgekeurde bindbeugels en zijn er rondom scharnierpunten aangebracht voor eenvoudige montage van bijvoorbeeld het ladingnet. Daarnaast zijn de modellen langer dan 450 cm standaard uitgevoerd met uitneembare midden rongen.  

Bekijk alle Azure modellen

OVER ONZE PLATEAU AANHANGWAGENS

DE VOORDELEN VAN HAPERT OP EEN RIJTJE

Wij zijn erg overtuigd van onze producten en sommen daarom graag de voordelen van HAPERT voor je op:

  • HAPERT modellen voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen
  • Laadvermogens tot wel 3500 kg inclusief een flinke veiligheidsmarge
  • De aanhangwagens zijn standaard voorzien van een TÜV gecertificeerd lading vastzetsysteem
  • HAPERT biedt scherpe prijzen
  • Door onze beproefde lastechniek produceren we alleen duurzame modellen


EXTRA GARANTIE OP JOUW PLATEAU AANHANGER

Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze plateauwagen aanhangwagens voldoen aan duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksplezier. Daarom hebben wij de beste garantievoorwaarden wanneer je een aanhangwagen koopt bij HAPERT. Je kunt bij ons na registratie rekenen op 10 jaar garantie op het chassis. Daarnaast bieden wij 1 jaar extra fabrieksgarantie.

 

PLATEAUWAGEN KOPEN

Wil je een plateauwagen kopen? Kom langs bij een van onze Official of Premium Dealers. Hier ben je verzekerd van de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, service en klantgerichtheid. Daarnaast staan zij altijd klaar voor professioneel advies en voorlichting. Kom langs voor verkoop, service, garantie en reparatie!

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter