AZURE BAKWAGEN

Robuuste en betrouwbare bakwagen met open laadbak

Gaat u binnenkort een bakwagen kopen? Binnen de Azure-serie van HAPERT vindt u gegarandeerd een open bakwagen die aan al uw wensen voldoet, ongeacht of u nu pallets, grofvuil, tuinafval of ander los gestort materiaal wilt vervoeren. Zo kunt u bij ons een Azure L-bakwagen kopen met open laadbak en een relatief lage laadvloer. U kunt bij ons ook een Azure-H-bakwagen kopen. Bij deze aanhangwagen kunnen de aluminium borden neergeklapt worden. Zo heeft u de mogelijkheid om het materiaal met bijvoorbeeld een heftruck te laden. 

Uw Azure samenstellen

BETROUWBARE OPEN BAKWAGEN

De Azure H bakwagen is uitgevoerd met geanodiseerde, aluminium borden, inclusief de alom geroemde en zeer robuuste, ingebouwde HAPERT-sluitingen. Deze type aanhangwagens met open laadbak beschikken daarnaast over het ingenieuze, TÜV-gecertificeerde HAPERT-ladingvastzetsysteem, met in de zijrand geïntegreerde bindbeugels. Alle open aanhangwagens uit de Azure-lijn hebben een versterkt stapelrek met bindreling en zijn uitgevoerd met multiplex, aluminium of volbad verzinkte stalen wanden. Uiteraard bieden wij ook diverse uitvoeringen, accessoires en opties, zodat elke open bakwagen volledig kan worden afgestemd op de door u gewenste toepassing.

Uw Azure samenstellen

VEELZIJDIGE, OPEN BAKWAGEN KOPEN

De veelzijdige open bakwagens van HAPERT zijn uitgevoerd met een compleet gelast, volbad verzinkt, chassis. Elke geremde uitvoering is voorzien van een geschroefde V-dissel. Daarnaast beschikt deze aanhangwagen standaard over een degelijk opklapbaar steunwiel bij elke 2 assen. De zeer complete Azure bakwagen met open laadbak beschikt verder over een Multiplex vloer, voorzien van een antisliplaag. De Multiplex wanden, voorzien van een kunststof toplaag, zijn leverbaar in verschillende kleuren. U kunt dus een bakwagen kopen, afgestemd op uw smaak.

Stel, u gaat een bakwagen kopen. Waar let u allemaal op? Alle HAPERT aanhangwagens staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen en onderdelen, zodat de betrouwbare en degelijke kwaliteit van elke open aanhangwagen ook op langere termijn gewaarborgd blijft. HAPERT onderscheidt zich daarnaast ook op het gebied van veiligheid, veelzijdigheid en gebruikersgemak. Gaat u binnenkort een bakwagen kopen? Wij bieden bovendien voor vrijwel elk budget een aanhangwagen tegen de beste prijs. 

Bij elke Qualified of Supporting HAPERT Dealer bent u altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Informeer naar de prijs bij een bakwagen kopen en laat u overtuigen door de vaste lage prijzen van onze Azure-modellen!

EXTRA GARANTIE

HAPERT staat voor kwaliteit. Daarom kunt u rekenen op 10 jaar garantie op het chassis en 1 jaar extra fabrieksgarantie na registratie. U werkt hard en dat verdient een betrouwbare, robuuste en stabiele bakwagen. Daarom kunt u het beste een HAPERT aanhangwagen kopen.

Maatwerk in bakwagens

Alle HAPERT Azure open bakwagens kunnen aangepast worden aan de specifieke wensen van elke klant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende afmetingen, rekken, huiven, oprijbalken en nog veel meer opties. Bij ons kunt u dus de perfecte door u samengestelde bakwagen kopen.

Ons complete aanbod van solide aanhangwagens met open laadbak is zo veelzijdig, dat u altijd wel een bakwagen vindt die volledig aansluit op al uw wensen. Een bakwagen kopen is daarom nog nooit zo makkelijk geweest.

Een HAPERT Azure bakwagen kopen? Die komt er wel!

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.