COBALT KIPPER

De beste kipper aanhangwagen vind je bij HAPERT

Een kipper kopen? HAPERT beschikt over krachtige modellen speciaal ontwikkeld voor zware werkzaamheden. Niet alleen het transporteren, maar ook het lossen van al jouw materiaal is erg gemakkelijk met de kipper aanhangwagen. In het kipper assortiment vind je verschillende soorten modellen passend bij jouw wensen. Stel in onze configurator je aanhangwagen samen. Kies je favoriete model, de gewenste afmetingen, het bruto laadvermogen en eventuele extra opties en accessoires. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld verschillende borden, elektrische bediening en LED verlichting.

Uw kipper samenstellen

WAT IS EEN KIPPER AANHANGER?

Een kipper is een aanhangwagen waarbij de laadbak hydraulisch kan kantelen. Hierdoor is het lossen van je ladingen super eenvoudig. Afhankelijk van het model kippen deze aanhangers in achterwaartse en/of zijwaartse positie.

ENKELASSER KIPPER

- De enkelasser kipper is een achterwaarts kippende aanhangwagen met één as. Het chassis is opgebouwd uit twee volledig gelaste delen, wat het dubbel zo sterk maakt.

TANDEMASSER KIPPER

- De tandemasser kipper is een aanhangwagen met twee evenwijdig achter elkaar liggende assen. Door de kantelbare laadbak is dit model geschikt om bulkladingen te vervoeren die snel gelost moeten worden. Deze aanhanger is erg robuust en heeft veel laadvermogen.

3 ASSER KIPPER

- De 3 asser kipper ligt erg stabiel en comfortabel op de weg omdat het gewicht van de lading verdeeld wordt over zes wielen. Deze krachtpatser is speciaal ontwikkeld voor de allerzwaarste werkzaamheden onder de moeilijkste omstandigheden. 

WAAROM EEN HAPERT KIPPER KOPEN?

Bij HAPERT maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De kippers voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Hierdoor blijft de betrouwbare en duurzame HAPERT kwaliteit gewaarborgd. Onze Cobalt kipper aanhangers onderscheiden zich op het gebied van robuustheid, veelzijdigheid, veiligheid en gebruikersgemak.

Alle Cobalt modellen van HAPERT zijn uitgerust met een volledig gelast, stalen, volbad verzinkt boven- en onderchassis. Ze hebben een TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem en zijn erg robuust en krachtig. Ga je een HAPERT kipper kopen? Maak deze nog completer door verschillende opties en accessoires toe te voegen.

Bij HAPERT vinden wij het belangrijk om te innoveren zodat je altijd betrouwbaar en veilig jouw lading kunt vervoeren. Onze modellen zijn doordacht en innovatief waardoor wij kwalitatief de beste aanhangers aanbieden tegen de scherpste prijs. 

EXTRA GARANTIE

Wij hebben vertrouwen dat onze aanhangwagens voldoen aan duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksplezier. Daarom hebben wij de beste garantievoorwaarden. Reken op 10 jaar garantie op het chassis en 1 jaar extra fabrieksgarantie. 

KOOP EEN AANHANGER VIA ONZE BETROUWBARE DEALER

Een kipper kopen? Dan kun je terecht bij een van onze Official of Premium Dealers. Hier ben je verzekerd van de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, service en klantgerichtheid. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met professioneel advies en de juiste voorlichting. Kom langs voor de verkoop, service, garantie en reparatie.

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter