EEN BREED ASSORTIMENT GEREMDE AANHANGWAGENS

Wil je een geremde aanhanger kopen? Bij HAPERT hebben we diverse geremde aanhangers. Of je nu zoekt naar een open aanhanger geremd, een koelwagen geremd of een autoambulance geremd: al onze modellen beschikken over een remsysteem. Kies op basis van jouw transport het type aanhanger dat het meest geschikt is voor jou. Stel vervolgens jouw aanhangwagen samen in de configurator en kies uit verschillende afmetingen, het bruto laadvermogen en eventuele opties en accessoires. Kun je wel wat hulp gebruiken? Bij onze dealers helpen we je graag. Kom langs en ervaar het ruime assortiment geremde aanhangers van HAPERT.

WAT IS EEN GEREMDE AANHANGER?

Een geremde aanhanger is een aanhanger met een remsysteem op een as. Vaak bestaat dit remsysteem uit een combinatie van geremde wielen en een oploopremsysteem. Een geremde aanhanger beschikt dus zelf over de mogelijkheid om te remmen wanneer de trekkende auto ook remt. 

VERSCHIL TUSSEN EEN GEREMDE EN ONGEREMDE AANHANGER

Er wordt onderscheid gemaakt tussen geremde en ongeremde aanhangers. Een ongeremde aanhangwagen is een aanhanger die niet over een eigen remsysteem beschikt. Dit betekent dat de aanhanger geremd moet worden door het voertuig dat de aanhanger trekt.

MAXIMALE TREKGEWICHT

Het maximale trekgewicht van een ongeremde aanhanger ligt lager dan dat van een geremde aanhanger. Heb je een ongeremde aanhanger, dan mag je auto niet meer dan 750 kg trekken (laadgewicht + gewicht aanhanger).

ONGEREMDE AANHANGER OF AANHANGER GEREMD

Ongeremde aanhangers hoeven niet geregistreerd te worden, hebben geen verzekering nodig en hoeven niet jaarlijks gekeurd te worden. Je hebt alleen een kenteken op de aanhangwagen nodig die gelijk is aan het kenteken van je eigen auto.

Geremde aanhangwagens met een toegestane maximum massa hoger dan 750 kg moeten wel ingeschreven worden en krijgen ook een eigen kenteken.

RIJBEWIJS

Iedereen met een B rijbewijs mag een ongeremde aanhanger trekken. Je mag namelijk met rijbewijs B een aanhanger trekken met een totaalgewicht van maximaal 750 kg.

Voor het rijden met een geremde aanhangwagen heb je vaak rijbewijs BE nodig. Onze aanhangers hebben een laadvermogen tot 3500 kg. In die gevallen is een rijbewijs BE dus noodzakelijk.

WAAROM EEN GEREMDE AANHANGER KOPEN BIJ HAPERT?

Bij HAPERT vinden wij het belangrijk om te innoveren zodat je altijd betrouwbaar en veilig jouw lading kunt vervoeren. Onze modellen zijn doordacht en innovatief waardoor wij kwalitatief de beste aanhangers aanbieden tegen de scherpste prijs.

EXTRA GARANTIE

Wij hebben vertrouwen dat onze geremde aanhangwagens voldoen aan duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksplezier. Daarom hebben wij de beste garantievoorwaarden. Je krijgt bij HAPERT 10 jaar garantie op het chassis en 1 jaar extra fabrieksgarantie. 

KOOP EEN AANHANGER VIA ONZE BETROUWBARE DEALER

Een geremde aanhangwagen kopen? Dan kun je terecht bij een van onze Official of Premium Dealers. Hier ben je verzekerd van de beste service en klantgerichtheid. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met professioneel advies en de juiste voorlichting. Kom langs voor de verkoop, service, garantie en reparatie.

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter