Indigo machinetransporter

Een HAPERT machinetransporter: betrouwbaar en stabiel 

Gaat u een machinetransporter kopen? Binnen de Indigo-serie van HAPERT zijn verschillende machinetransporters verkrijgbaar die garant staan voor betrouwbaarheid, stabiliteit en robuustheid. Ideaal voor het vervoeren van graafmachines en andere werktuigen. De Indigo machinetransporters zijn er in twee varianten; de kantelbare machinetransporter met een vlakke laadvloer, en de niet-kantelbare machinetransporter met de wielen onder de wagen. Daarnaast zijn er nog tal van opties waaruit u kan kiezen. Zo kunt u een machinetransporter kopen met een Multiplex vloer met aluminium profielvloer.

Een HAPERT Indigo machinetransporter kopen betekent uzelf belonen met een kwaliteit aanhangwagen.

Uw Indigo samenstellen

EEN KRACHTIGE MACHINETRANSPORTER

Een HAPERT Indigo machinetransporter kopen, doe je als je betrouwbaar robuust transport gewend bent. Door gebruik te maken van de beste kwaliteit materialen, maken we onze reputatie waar. De machinetransporters van HAPERT zijn krachtige aanhangwagens. Zo maken we standaard gebruik van volbad verzinkte chassis’, wat zorgt voor een optimale stabiliteit. De geremde Indigo machinetransporters hebben daarnaast een geschroefde V-dissel. Ook standaard is het flexibele en degelijke opklapbare steunwiel waarmee de aanhangwagen is uitgerust.

Het voordeel van een machinetransporter kopen bij HAPERT is de grote hoeveelheid opties. Dus staat u op het punt een machinetransporter te kopen, bij HAPERT bent u aan het juiste adres.

Uw Indigo samenstellen

HAPERT MACHINETRANSPORTER: GEGARANDEERDE KWALITEIT

Uw harde werk zou veel makkelijker zijn met materialen die doen wat ze moeten doen. Wij beloven dat u met het beste materiaal werkt en hier een hele goede prijs voor betaalt. Wij luisteren daarom altijd naar uw wensen en denken met u mee. Zo zorgen we er samen voor dat u de kwaliteit ervaart die bij u past. Als u tevreden bent, dan zijn wij trots. We werken daarom met de beste materialen.

Extra garantie

Hapert staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Om dit te waarborgen kunt u bij ons na registratie rekenen op 10 jaar garantie op het chassis. Daarnaast bieden wij 1 jaar extra fabrieksgarantie. Wij spreken met u af dat u de beste machinetransporter kunt gebruiken en houden onszelf hieraan. Onze garantievoorwaarden onderstrepen dit.

 

Een machinetransporter samenstellen

Wij snappen dat wensen uiteen kunnen lopen als het gaat om een aanhangwagen. Neem daarom eens contact op met Premium of Official HAPERT Dealers. Hun expertise helpen u de beste keuze te maken bij uw zoektocht naar de ideale machinetransporter. Zij leggen u graag de voordelen uit over de verschillende aanhangwagens die HAPERT kent. Het is onze missie om u 100% gelukkig te maken met uw aankoop.

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.