INDIGO OPRIJWAGEN

De betrouwbare oprijwagen van HAPERT

Op zoek naar een oprijwagen die betrouwbaar, stabiel en robuust is? Dan kunt u het beste een Indigo oprijwagen kopen. De Indigo oprijwagen is ideaal voor het transporteren van werktuigen en voertuigen. De doordachte constructie maakt dat deze oprijwagen zeer stabiel en veilig is. De HAPERT Indigo serie aanhangwagens kent veel opties. Zo kunt bij ons een kantelbare of niet-kantelbare oprijwagen kopen. Daarnaast kunt u kiezen uit een Multiplex vloer met staalplaat of aluminium tranenplaat, of HAR-profielen met perfecte antislip werking.

Als hardwerkende ondernemer, zoekt u betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Beloon dat harde werk dan ook met de kwaliteit die u verdient. Twijfel daarom niet, beloon en uzelf en kies voor een Hapert Indigo aanhangwagen.

Uw Indigo samenstellen
Indigo HF 2 oprijwagen

NIEUW: DE INDIGO HF 2 OPRIJWAGEN

De ultieme oprijwagen

De Indigo HF 2 is compleet vernieuwd. Vervoer uw auto veilig met deze nieuwe oprijwagen voorzien van slimme technieken en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De aanhanger is eenvoudig en praktisch in gebruik en speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van allerlei soorten auto’s. De vloer bestaat uit aluminium profielen, TÜV-goedgekeurde bindbeugels en een vaste Combi Protect Rail waardoor de lading netjes op zijn plaats blijft. De Indigo HF 2 is leverbaar in drie afmetingen en in verschillende gewichtsklassen. De oprijwagen is zelfs leverbaar met paraboolvering voor een optimale en constante lastverdeling over de aanhanger. Stel uw eigen Indigo eenvoudig samen met de configurator. 

Kortom: de ultieme oprijwagen waarop u volledig kunt vertrouwen.

ONVERWOESTBARE OPRIJWAGENS

De HAPERT Indigo oprijwagens hebben de reputatie betrouwbaar en robuust te zijn. Door het uitsluitende gebruik van kwalitatief hoofwaardige materialen, waaronder een volbad verzinkt chassis zijn de aanhangwagens van HAPERT uiterst stabiel. De geremde versie van de Indigo aanhangwagen is tevens voorzien van een geschroefde V-dissel. Standaard is dit model uitgerust met een flexibel en degelijk opklapbaar steunwiel. Bij niet-kantelbare Indigo oprijwagens zijn standaard oprijbalken onder de vloer geïntegreerd. Zo bespaart u niet alleen ruimte, maar wordt ook de carrosserie-stijfheid van de oprijwagen sterk bevorderd.

Gaat u een oprijwagen kopen, dan maar het liefst één die van alle gemakken voorzien is toch?

Uw Indigo samenstellen

HAPERT OPRIJWAGEN: KWALITEIT GEGARANDEERD

Een oprijwagen kopen doet u niet iedere dag. Daarom is het goed om te weten dat u bij HAPERT aan het juiste adres bent voor de kwalitatief beste aanhangwagens voor de beste prijzen. Voor elk type transport hebben wij de juiste oplossing. En kunt u niet goed bepalen wat het beste voor u werkt, neem dan gerust eens contact op met onze Qualified of Supporting HAPERT Dealers. Zij helpen u graag en met hun expertise kunt u met een gerust hart de juiste oprijwagen kopen.

Extra garantie op uw oprijwagen

Bij HAPERT geloven wij in duurzaamheid. Om te garanderen dat de oprijwagen van HAPERT voldoet aan duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksplezier, kunt u bij ons na registratie rekenen op 10 jaar garantie op het chassis. Daarnaast bieden wij 1 jaar extra fabrieksgarantie. Een oprijwagen kopen met de juiste garanties, dat is altijd een goede deal.

Een oprijwagen op maat

Omdat niet ieder transport hetzelfde is, moet een oprijwagen enige flexibiliteit aan kunnen. Onze HAPERT Indigo oprijwagens zijn geheel naar eigen inzicht te configureren. Zo zorgen we er samen voor dat uw wensen bekend zijn, zodat we er zeker van zijn dat een HAPERT Indigo oprijwagen kopen gegarandeerd de juiste beslissing is.

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.