SAPPHIRE GESLOTEN AANHANGER

Betrouwbare gesloten aanhanger voor veilig transport

Een gesloten aanhanger is optimaal uitgerust voor het vervoeren van allerlei soorten goederen en materialen. De Sapphire-serie van HAPERT bestaat uit uiteenlopende gesloten aanhangers, die volledig naar eigen wens kunnen worden aangepast. Of u nu een dichte enkelasser gesloten aanhanger, een gesloten aanhangwagen tandemasser of een plateauwagen met afgesloten opbouw zoekt; wij bieden altijd een passende transportoplossing tegen de scherpste prijs! Ook een speciale uitvoering van de Sapphire gesloten aanhanger behoort tot de mogelijkheden, zoals een praktische marktwagen, multifunctionele verkoopwagen of een professionele koelwagen.

Uw gesloten aanhanger samenstellen

DE GESLOTEN AANHANGWAGEN: TAL VAN OPTIES

De gesloten aanhanger uit de HAPERT Sapphire-serie zijn standaard rijk uitgerust, met onder andere 2 achterdeuren, voorzien van zeer robuust RVS hang- en sluitwerk en RVS bevestigingsmaterialen. Het chassis van de gesloten aanhanger is compleet gelast en volbad verzinkt, de Multiplex vloer is uitgevoerd met een antisliplaag. Onze grote gesloten aanhangers zijn ook als geremd model leverbaar, voorzien van een geschroefde V-dissel. Uiteraard zijn ook de binnenverlichting en handgrepen aan de voorzijde standaard inbegrepen. De dichte HAPERT gesloten aanhanger tandemasser beschikt daarnaast over een opklapbaar steunwiel. 

Kortom, alle kleine en grote aanhangers met gesloten opbouw zijn optimaal uitgerust voor het vervoer van al uw waardevolle goederen en materialen. Zo is een HAPERT Sapphire model altijd de beste keuze, ongeacht uw transportklus of project.

Bekijk alle Sapphire modellen

GESLOTEN AANHANGER OP MAAT

De zeer complete basisuitvoeringen van de Sapphire gesloten aanhangwagen kunnen uiteraard ook uitgebreid worden met extra opties en originele accessoires. Zo kunt u bij HAPERT kiezen uit verschillende afmetingen (lengte, breedte en hoogte) en tal van praktische uitrustingsopties, zoals; zijdeuren, schuifluiken, oprijbalken, zijkleppen, uitzetsteunen, reservewiel en nog veel meer. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in maatwerk transportoplossingen, zo ook voor alle Sapphire modellen.

Extra garantie op uw gesloten aanhanger

Bij HAPERT geloven wij in duurzaamheid. Om te garanderen dat de gesloten aanhanger van HAPERT voldoet aan duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksplezier, kunt u bij ons na registratie rekenen op 10 jaar garantie op het chassis. Daarnaast bieden wij 1 jaar extra fabrieksgarantie.

Wilt u graag meer informatie over onze maatwerk oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de HAPERT-dealers bij u in de buurt.

Zowel een kleine als grote gesloten aanhangwagen van HAPERT is van alle markten thuis.

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.