Tandemasser

Waarom een HAPERT Tandemasser aanhangwagen?

Wilt u binnenkort een tandemasser kopen? HAPERT is de marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangwagens. De HAPERT tandemassers zijn aanhangwagens met twee evenwijdig achter elkaar liggende assen. Door de twee assen is er een betere verdeling van het gewicht over de aanhangwagen, zodat er minder druk op één as en wiel staat. Dat heeft als voordeel dat er een hoger laadvermogen mogelijk is, zeker in vergelijking met een enkelasser. Daarnaast heeft u met twee wielen meer grip op het terrein. Met een HAPERT tandemasser aanhangwagen bent u bovendien verzekerd van:

 • Voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen
 • Betrouwbaar uw transportlading vervoeren
 • Volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis
 • Altijd de scherpste prijs

HAPERT gelooft in kwaliteit. Daarom geven wij nu 10 jaar garantie op het chassis en  nog eens één jaar extra fabrieksgarantie op al onze aanhangwagens. Registreer uw tandemasser aanhangwagen nu en ga vertrouwd op weg!

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame tandemasser aanhangwagen, heeft u de keuze uit de vier typen aanhangwagens waar HAPERT bekend om staat. De Azure plateauwagen, Indigo autotransporter, Cobalt kipper en Sapphire gesloten aanhangwagen zijn allen in meerdere tandemasser uitvoeringen te verkrijgen. Bekijk snel alle beschikbare modellen!

ERVAAR WAAROM EXPERTS VOOR HAPERT KIEZEN

Uw tandemasser samenstellen

Een tandemasser voor particulieren en professionals

HAPERT tandemasser aanhangwagens zijn scherp geprijst en interessant voor zowel particulier als professional. Of u nu bladafval, puin, bouwmateriaal, machines of auto's, levensmiddelen of bulkmateriaal vervoert; er is een HAPERT voor iedere klus.

Experts kiezen voor een tandemasser van HAPERT voor onder andere het gebruiksgemak. De modellen van HAPERT zijn namelijk voorzien van allerlei praktische opties en slimmigheidjes. Denk hierbij aan montagegootjes, scharnieren ter bevestiging van een ladingsnet, bindbeugels, koppelingshoogte-aanpassingen en  oprijbalken en opbergladen die achteraf te monteren zijn.

ERVAAR WAAROM EXPERTS VOOR EEN HAPERT KIEZEN

Bekijk onze modellen

Over HAPERT tandemasser aanhangwagens

DIE KOMT ER WEL

Met een HAPERT tandemasser aanhangwagen kom jij er wel. Er is een HAPERT tandemasser voor iedere professional en iedere klus, groot of klein. Op die manier hoeft u nooit meer te twijfelen of uw aanhangwagen het wel houdt.

UW HAPERT ZELF SAMENSTELLEN

Bij HAPERT heeft u de mogelijkheid uw nieuwe tandemasser aanhangwagen geheel naar eigen smaak samen te stellen. Op die manier weet u zeker dat u de juiste HAPERT tandemasser aanhangwagen heeft voor uw klus:

 1. Bepaal de afmetingen
 2. Bepaal het laadvermogen
 3. Bepaal eventuele extra opties, zoals speciale wanden, oprijkleppen en vloeren
 4. Voeg extra accessoires toe

U stelt uw tandemasser aanhangwagen online samen bij een officiële HAPERT dealer bij u in de buurt, waarna u direct uw offerte kunt aanvragen. Op die manier kunnen we u een snelle levering van uw tandemasser aanhangwagen garanderen.

KIES UW TANDEMASSER UITVOERING

HAPERT biedt maar liefst 11 verschillende modellen tandemasser aanhangwagens aan. Ieder type HAPERT tandemasser aanhangwagen is namelijk te verkrijgen in verschillende modellen:

 1. Azure tandemasser - open aanhangwagen en geschikt voor de meeste vervoersklussen
  • Azure L-2: wielen naast de wagen en met (uitneembaar) stapelrek
  • Azure H-2: wielen onder de wagen en met neerklapbare zijborden
 2. Indigo tandemasser - transport aanhangwagen en geschikt voor het vervoeren van werktuigen en voertuigen
 3. Cobalt tandemasser - kipper aanhangwagens geschikt voor het vervoeren van bulkladingen die snel moeten kunnen worden gelost
 4. Sapphire tandemasser - gesloten tandemassers 

Met een HAPERT tandemasser aanhangwagen bent u verzekert van het juiste bruto laadvermogen voor iedere klus!

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij u in de buurt en overtuig uzelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.