TRANSPORT AANHANGER

DE ROBUUSTE INDIGO TRANSPORT AANHANGER

HAPERT heeft de beste modellen transport aanhangwagens met verschillende extra opties. Onze Indigo transport aanhangers zijn kwalitatief sterke aanhangwagens, waardoor het transporteren van bijvoorbeeld auto’s, machines en andere werk- en voertuigen een fluitje van een cent is. De constructie van onze transporter aanhangwagens zorgt voor een stabiel en veilig vervoer. De Indigo modellen zijn beschikbaar als kantelbare en niet-kantelbare transport aanhangwagen. Maak je aanhanger compleet met diverse opties. Wellicht heb je een sterke, volledig gelaste en volbad gegalvaniseerde oprijklep nodig of een doorlopende achterklep? Bij HAPERT vind je gegarandeerd een geschikte transport aanhanger voor jouw klus.

Jouw Indigo samenstellen

ZELF EEN TRANSPORT AANHANGWAGEN SAMENSTELLEN?

Bij Hapert heb je de keuze uit zowel enkelassige, dubbelassige als tridemasser transport aanhangwagens. We leggen je het verschil uit: 


ENKELASSER TRANSPORT AANHANGER

Een enkelasser aanhangwagen is een transport aanhanger op slechts één as. De Indigo enkelasser aanhanger van HAPERT heeft een bruto laadvermogen tot 1800 kg. Dit maakt hem ook ideaal voor particulier vervoer.

DUBBELASSER TRANSPORT AANHANGER 

Een dubbelasser transport aanhangwagen, ook wel tandemasser genoemd, heeft twee evenwijdig achter elkaar liggende assen. Je verdeelt zo het gewicht beter, waardoor de aanhanger beter in balans blijft. De Indigo dubbelasser aanhanger van HAPERT heeft een bruto laadvermogen tot 3500 kg.

TRIDEMASSER TRANSPORT AANHANGER

Een 3 asser aanhanger, ook wel tridemasser genoemd, heeft drie evenwijdig, achter elkaar liggende assen. Hierdoor kan de aanhanger nóg meer aan dan een enkel- of dubbelassige transport aanhanger. De aanhanger blijft stabiel en is ideaal voor het zwaardere transport.

ONVERWOESTBARE TRANSPORT AANHANGER

Welke type transport aanhangwagen heb jij nodig? Kijk in onze configurator welke transport aanhanger het beste bij jouw klus past.  Hierdoor heb je het bruto laadvermogen en eventuele extra opties, zoals verstelbare oprijbalken of graafbaksteun aan de voorzijde, zelf in de hand.  

Indigo LF 

Deze transport aanhangwagen is op de eerste plaats ideaal voor het vervoeren van graafmachines, hoogwerkers en allerlei andere zware (rollende) machines. Maar de Indigo LF is ook zeer geschikt voor het vervoeren van diverse soorten losse materialen. Je kunt de aanhanger uitbreiden met verschillende opties, zoals de aluminium profiel vloer, een gaasrekwerk of opzetborden.

Indigo HF 

Deze nieuwe transport aanhangwagen is speciaal ontwikkeld voor het transport van allerlei soorten auto’s. De afgeschuinde achterzijde met een oprijhoek van slechts 11 graden en de twee lange oprijbalken zorgen dat je makkelijk auto’s op de oprijwagen rijdt. De transport aanhangwagen is zelfs leverbaar met paraboolvering.

Indigo HT 

Dankzij zijn doorlopende achterklep van 100 cm hoog en het dubbelwerkende hydraulische systeem, kan deze transport aanhangwagen flexibel en snel ingezet worden voor het vervoeren van 3- of 4-wielige machines en andere vervoersmiddelen. De kantelbare transporter aanhangwagen is een ideale keuze voor het veilig transport van bijvoorbeeld auto’s en machines

OVER ONZE AANHANGWAGENS

Bij HAPERT vind je de juiste transporter aanhangwagen voor jouw klus. Wij bieden voor elk type transport de juiste oplossing. Dit met hoge kwaliteit voor de beste prijs. Kom langs bij een van onze Official of Premium Dealers. Hier ben je verzekerd van de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, service en klantgerichtheid. Daarnaast staan zij altijd klaar voor professioneel advies en voorlichting. Kom langs voor verkoop, service, garantie en reparatie!

 

EXTRA GARANTIE 

Wij staan 100% achter onze aanhangers en hebben er alle vertrouwen in dat ze voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksplezier. Daarom hebben wij de beste garantievoorwaarden. Je krijgt bij ons 10 jaar garantie op het chassis en nog eens 1 jaar extra fabrieksgarantie.

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter