Over ons

HAPERT aanhangwagens is een bedrijf uit de Kempen welke sinds 1966 aanhangwagens bouwt en verkoopt. Ondertussen is er veel veranderd. Van een klein bedrijf is HAPERT aanhangwagens inmiddels uitgegroeid naar een productiebedrijf met meer dan 100 medewerkers. De aanhangwagens van HAPERT behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg.

Daarom krijg je bij HAPERT 10 jaar garantie op het chassis van de aanhangwagen. Dit laat nog maar eens zien dat wij geloven in wat we doen. We kennen de markt, onze klanten en de materialen. Vanaf de gebruikte grondstoffen tot het moment dat de aanhanger de weg opgaat, staat bij ons kwaliteit bovenaan. Wat uw uitdaging ook is, met een betrouwbare HAPERT aanhangwagen kun je alles aan. 

HAPERT aanhangwagens gelooft in een wereld die niet door transport belast wordt en draagt daaraan bij door te inspireren, te bedenken te ontwikkelen en samen te werken. Wij blijven ook in de toekomst vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare transportoplossingen leveren en zal toonaangevend blijven in de professionele aanhangwagenmarkt. HAPERT kent zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil zijn producten steeds duurzamer en meer circulair maken. Dat kan alleen door de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de complete keten van producten waar de HAPERT-aanhangwagen deel van uitmaakt: van gebruikte grondstoffen tot en met het moment dat de aanhangwagen uit het straatbeeld verdwijnt. 

 

HAPERT Aanhangwagens

HAPERT Aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle HAPERT Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft jou als gebruiker de zekerheid dat ze lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht.
Dat maakt HAPERT bijzonder in de markt. Wij leveren aan ondernemers en particulieren, die willen werken met de meest betrouwbare materialen. Onze robuuste aanhangwagens zijn gemaakt om iedere dag weer maximaal te presteren tegen uiterst lage kosten per kilometer.
Maak kennis met de Premium of Official Dealer bij jou in de buurt en overtuig jezelf van de kwaliteit van HAPERT Aanhangwagens.

X

Welkom op HAPERT.COM! Heb jij een vraag of opmerking voor ons? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een bericht achter